ONDERSCHEIDENDE VAKBEURS VOOR NICHE MIDDEN- EN HOGERE SEGMENT

Nederland kent diverse grote horecabeurzen. Gastronomie/Fine Food Professional in de Jaarbeurs Utrecht onderscheidt zich daarvan. Zo richt Gastronomie/Fine Food Professional zich uitsluitend op de specialistische niche binnen het het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie, hotellerie, catering etc. Bij ons exclusief aandacht voor bijzondere, ambachtelijke, natuurlijke, opvallende en andere producten die de trends van de toekomst bepalen.

Omdat Gastronomie/Fine Food Professional zich met name richt op de meest bijzondere, ambachtelijke, verfijnde, natuurlijke en opvallende producten is onze ambitie niet om de grootste horecabeurs van Nederland te zijn. Onze ambitie is wel om samen met Wine Professional, de meest bijzondere beurs te zijn in onze doelgroep en niche, namelijk die op het vlak van ‘fine food’ (en wijn) voor het midden- en hogere segment.

 

B2B: FOCUS OP UITSLUITEND PROFESSIONALS

Gastronomie/Fine Food Professional richt zich uitsluitend op professionals en eindbeslissers. Net als op Wine Professional hanteren wij op het eerste gezicht een selectief toegangsbeleid maar dat doen wij alleen maar om het platform te bieden voor echt serieuze vraag en aanbod zodat zowel exposanten als bezoekers op efficiente wijze en doelgericht de beurs komen bezoeken.

 

http://vakbeursgastronomie.nl/